duminică, 24 martie 2013

Liposonix - Liposuctie nechirurgicala




Ieri, 20 Martie s-a lansat o unica tehnologie pe segmentul medical noninvaziv, un aparat unic pe piata din Romania, denumit Liposonix. Tratamentul efectuat cu acest aparat revolutionar, este unul cu adevarat revolutionar, echivalentul unei liposuctii nechirurgicale, ce elimina grasimea fara a fi nevoie de bisturiu, ci doar de o singura sedinta!

1 tratament - 1 ora - 1 masura mai putin, aceasta este deviza Liposonix, care actioneaza prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds), cu efect de distrugere a celulei adipoase.

In cadrul acestui eveniment, Lili Ticu, Managerul Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, a dezvaluit invitatelor ca in timpul tratamentului nu se folosesc alte produse si este necesara o singura sedinta pe zona unde vrem sa slabim. Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase si obtinem o scadere de 1-2 masuri la haine.

De asemenea, tratamentul stimuleaza si producerea de colagen nou. Dupa sedinta cu Liposonix, tesutul de la suprafata capata cu 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor. Efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinta (de atat timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grasimile distruse), iar lunar se va face o evaluare la medicul specialist Silhouette pentru constatarea rezultaltelor. Pe aceeasi zona se poate lucra dupa 3 luni, daca mai esta cazul. Aparatul are capacitatea de a distruge pana la doi centimetrii de tesut adipos. Tratamentul Liposonix se aplica pe zonele in care tesutul adipos (incapatant) nu cedeaza altor metode de slabit si remodelare corporala. 

Alaturi de reprezentantii Silhouette, gazda in cadrul evenimentului a fost nimeni alta decat Raluca Moianu, o mama grijulie si un profesionist media de exceptie, care le-a sfatuit pe invitate sa apeleze la centrele specializate de slabit si infrumusetare atunci cand vor sa obtina rezultatele dorite si, in acelasi timp, sa uite pentru cateva ore de toate grijile cotidiene.

Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, a facut, seara trecuta, impreuna cu invitatii sai, primii pasi in era medicala a frumusetii, odata cu lansarea Liposonix!

Partenerii pentru acest eveniment, cei care au oferit   cadouri, au fost Vavian Pharma (http://www.vavianpharma.ro/) si Top Line  (http://www.toplineshop.ro/).

Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER