vineri, 24 ianuarie 2014

Comunicat de presa - Lansare produse noi Actavis


Actavis a lansatFerlidona, o nouă gamă dedicată femeii, care include teste diagnostic și acid folic cu vitamine


Bucureşti, Ianuarie 2014Actavis a introdus pe piața românească o gamă nouă dedicată femeilor care au grijă de sănătatea lor. Dispozitivele medicale şi suplimentele alimenta revin în ajutorul femeilor care doresc să depisteze la timp apariţia unor afecţiuni în sfera genital şi a celor care planifică mai curând sau mai târziu o sarcină.

 Frumusețea vine din interior iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității. Produsele din gama Ferlidona sunt destinate femeilor care au grijă deele, care își doresc o familie și vor să fie informate cu privire la sănătatea lor” a declarat Laura Dan - OTC Manager Actavis.  

O sarcină presupune mai multe etape, iar pentru fiecare dintre ele, Ferlidona rămâne un partener de încredere.

Prima etapă este planificarea iar Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Testul indică celemai favorabile două zile pentruconcepţie, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

Apoi este indicat Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. Acest test depistează prezenţa gonadotropinei corionice specific sarcinii chiar şi la valori foarte mici ale acesteia (20mUI/ml), cu o exactitate>99%.

Sarcina înseamnă formare de organe și țesuturi noi și un volum circulator mai mare. Pentru a acoperi aceste procese complexe, corpul are nevoie de o cantitate suficientă de nutrienți alimentari bine echilibrați dar și de vitamine și minerale esențiale dezvoltării normale a organismului.

Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necessitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nuconţine gluten sau lactoză.

 Infecțiile tractului urinar sunt foarte des întâlnite, în special la femei, jumătate dintre ele având cel puțin un episod de-a lungul vieții. Diagnosticul se pune de obicei clinic, pe baza simptomelor și semnelor si esteconfirmat prin analiza urinei.

Ferlidona adduce pe piață testul tip bandă, special conceput pentru a identifica acasă prezența în urină a proteinelor, leucocitelor și nitriților. Prezența acestora în urină poate anunța o infecție urinară, deși pot exista și altecauze ale prezenței lor în urină.Beneficiile analizei tip bandă constau în ușurința utilizării și rapiditatea obținerii rezultatelor (îndecurs de 5-10 secunde), precum și obținerea rapidă a unui semnal de alarmă care ne îndrumă către medic pentru precizarea cauzei infecției și prescrierea tratamentului specific.

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar asigură o identificare calitativă a unei posibile infecţii urinare prin detectarea în urină a prezenţei proteinelor, nitriţilor şi leucocitelor. Rezultatele testării au demonstrate un diagnostic cu sensibilitate ş ispecificitate de 100%.

Vaginoza bacteriană este infecția vaginală cea mai des întâlnită. Cu siguranță, până înprezent, oricare dintre femei s-a confruntat cu aceasta, fie și doar o dată. Cea mai familiar reacție pe care aceasta o cauzează este secreția vaginală anormală, de regulă cele mai afectate fiind femeile ce au atins vârsta reproductivă sau cele la menopauză.

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.

 Despre Actavis
Actavis Romania este parte a grupului global Actavis, plc. (NYSE:ACT), lider mondial în rândul companiilor internaţionale de farmaceutice integrate, al treilea cel mai mare producător de medicamente generice din lume. Compania este axată pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice generice, biosimilarelor şi a produselor inovative.
În România, compania este reprezentată de Actavis Sales&Marketing (comercializarea şi promovarea produselor din portofoliul Actavis pe piaţa din România) şi Sindan Pharma/Actavis Operations (unitatea de producţie pentru medicamente oncologice şi exportul acestora spre peste 60 de pieţe externe). Pentru mai multe informaţii referitoare la activitatea Companiei vă rugăm să vizitaţi website-ul global la adresa www.actavis.com si pe cel local la adresa www.actavis.com.ro.


Este foarte important pentru noi, femeile, sa respectam o serie de reguli de igiena intima, mai ales ca zona genitala este o zona sensibila, supusa lunar variatiilor hormonale, predispusa frecvent la infectii si inflamatii.
·         Pastrarea unui ph vaginal adecvat (acid, între 3,5 şi 4,5) asigura o buna imunitate la acest nivel, data de o concentratie corecta a bacteriilor bune, ceea ce impiedica o inmulţire exagerata a bacteriilor periculoase.  Aciditatea ph-ului se modifica (creste) in timpul menstruatiei (atentie la folosirea frecventa a absorbantelor interne), in timpul contactului sexual, prin folosirea unor sapunuri si geluri, la menopauza si pe perioda sarcinii. Cu atat mai mult, in aceste perioade, este bine sa fim si mai stricte in ceea ce priveste igiena intima; determinarea periodica a ph vaginal cu ajutorul dipsozitivului-test este utila deoarece ne poate atrage atentia atunci cand ph vaginal devine mai alcalin si apare pericolul infectiilor bacteriene.
·         Infectiile urinare reprezinta si ele o patologie frecventa la femeile de orice varsta; de multe ori simptomele (senzatia de urinare imperioasa, urinare cu usturimi, cu dureri, mictiuni multe si frecvente) sunt ignorate sau tratate empiric; sau simptomatologia poate fi minima (jena in etajul abdominal inferior). Este foarte important si util pentru sanatatea noastra sa avem in casa un test pentru depistarea infectiei urinare, care ne poate atrage un prim semnal de alarma; in cazul in care testul apare pozitiv, trebuie neaparat sa efectuam o urocultura cu antibiograma, singura care poate ghida tratamentul antibiotic prescris de medicul specialist.

  •         In cazul femeilor insarcinate, adoptarea unui stil de viata sanatos reprezinta etapa cea mai importanta pentru pastrarea sanatatii mamei si a viitorului copil; aceasta presupune o alimentatie corspunzatoarea, cat mai naturala; in paralel, numai la recomandarea medicului obstetrician care supravegheaza sarcina, vor fi luate acele suplimente special concepute pentru gravide, care sunt sigure a fi administrate pe perioada sarcinii.

Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER