vineri, 12 iunie 2015

Comunicat de presă - Sănătate de(-o) vară


Joi, 11 iunie, iubitorii unui stil de viaţă sănătos, s-au întâlnit în grădina Serendipity Coffee and Tea,pentru a discuta despre  sănătatea de vară şi cum putem să mai avem o viaţă sănătoasă într-un context nefavorabil precum: noxe, poluare, alimente nesănătoase şi animale crescute necorespunzător. 


Venirea verii este pentru cei mai mulţi dintre noi un motiv de sărbătoare şi veselie. Începe perioada piscinelor şi a ştrandurilor, a plimbărilor în aer liber, a vacanţelor, dar cu toate astea anotimpul călduros aduce în discuţie şi câteva probleme.


În cadrul evenimentului Sănătate de(-o) vară specialiştii au încercat să găsească cea mai rapidă cale pentru a împiedica apariţia unor astfel de probleme precum: cea a infecţiilor digestive, cutanate, a muşcăturilor de insecte, a insolaţiilor şi arsurilor solare, alimentaţia necorespunzătoare şi igiena neadecvată.


Ruxandra Constantina, medic specialist medicină de familie, competenţă apifitoterapie, reflexoterapie, iridologie, biorezonanţă, unul dintre specialiştii invitaţi la eveniment a spus: În niciun caz nu trebuie să lăsăm ca aceste probleme să ne afecteze bucuria clipelor minunate de vară. O alimentaţie sănătoasă şi naturală, o hidratare adecvată, ca şi utilizarea unor remedii naturale ne vor ajuta să prevenim apariţia oricăror probleme legate de sănătatea noastră internă, dar şi externă, de la nivelul pielii.”


Pentru alegerile personalizate în alimentaţie, Claudia Buneci, invitat în cadrul evenimentului, a punctat faptul că: “perioada sezonului estival este şi perioada dietelor  „minune” care sperăm noi să ne facă într-o lună top-modele. O nutriţie personalizată şi atent selecţionată poate să ne schimbe complet stilul de viaţă şi să nu mai avem nevoie de regimuri de slăbire.“


În cadrul evenimentului, printre subiectele de discuție au fost digestia și lipsa imunității, care ne pot strica oricând vacanţa mult aşteptată. Pentru a veni în ajutor, Actavis a introdus pe piaţa românească o gamă nouă de produse probiotice dedicată celor interesaţi de starea lor de sănătate. Probioticele sunt microrganisme vii care se află în mod fiziologic în tractul gastrointestinal şi joacă un rol esenţial în digestie si imunitate.
Laura Dan, Brand manager Lactacare, ne-a explicat: Lactacare este o gamă de produse de ultimă generație, cu conținut probiotic, prebiotic (susține probioticele în funcțiile lor intestinale) și simbiotic (împletirea sinergică a primelor două caracteristici, pentru menținerea unei stări bune de sănătate). Fiecare din aceste produse are în compoziția sa miliarde de micro-organisme selectate atent din mai multe tulpini de bacterii acido-lactice, toate ajutând la evitarea dezechilibrelor intestinale.

 In finalul evenimentului Simona Dragomir, o mamica activa si super-ocupata, om de televiziune si de radio, ne-a spus cum reuseste sa aiba un stil de viata sanatos, o alimentatie cat mai naturala si cum reuseste sa se imparta intre viata profesionala si cea de familie !


Evenimentul Sănătate de(-o) vară, sprijinit de Actavis, Biologistic, Vavian Pharma şi Sian Books, face parte din seria de evenimente dedicate femeilor şi familiei, care au ca punct de plecare campania 
Eşti unică, alege personalizat!, prin care ne dorim să îmbunătăţim viaţa mamelor din România.

Evenimentele au ca scop informarea şi educarea femeilor pentru alegerea personalizată a unui stil de viaţa sănătos, sănătate pentru trup, suflet şi minte.


Pentru informaţii suplimentare: ioana@parentingpr.ro sau    ana@parentingpr.ro


Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER