marți, 24 noiembrie 2015

SANATATEA SI FRUMUSETEA SUNT O STARE DE SPIRIT


Traim intr-o societate care acorda o (prea) mare importanta aspectului fizic; standardele secolului trecut s-au schimbat radical, am devenit 90/60/90.
Faptul ca in special noi, femeile, ne preocupam din ce in ce mai mult de infatisarea noastra exterioara, este un lucru pozitiv; este atat de reconfortant sa ne simtim bine in pielea noastra, ceea ce ne confera un sentiment de siguranta si incredere in sine.
Insa cate dintre noi stim si acceptam faptul ca aspectul nostru fizic general (ten, par, unghii, etc) depinde in mare masura de sanatatea interioara, a fiecarei celule a corpului nostru ?
Incercam sa ascundem, sa mascam anumite defecte si imperfectiuni; acneea e estompata cu mult fard, burtica cu haine mai largi, facem extensii de par, unghii false; incercam sa ne pastram tineretea tenului apeland la machiaj,  la  operatii estetice.
De fapt, de cele mai multe ori actionam asupra efectului si nu a cauzei; mascam dar nu tratam.
Importanta unui stil de viata sanatos si natural este covarsitoare pentru a ne mentine tineretea si sanatatea; stiu, este destul de greu sa traim sanatos si natural intr-un oras mare, stressat si stressant, poluat.

Cu toate acestea depinde doar de noi sa facem alegerea corecta !
Orice actiune indreptata asupra exteriorului trebuie sa fie precedata de una interioara : de exemplu vrem sa slabim, adoptam o dieta adecvata si in acelasi timp facem sedinte de drenaj limfatic, masaj anticelulitic; sedinte de reflexoterapie; masti hidratante si regeneratoare pentru fata.

In cazul unui ten acneic, prima actiune nu trebuie sa fie una exterioara, stoarcem cosurile si aplicam diferite masti anti-acneice; trebuie in primul rand sa aflam cauza acneei, s-o tratam adecvat si ulterior sa asociem tratamentului intern terapia faciala cu produse speciale .
O problema tot mai des intalnita in cazul femeilor este o circulatie limfatica deficitara ceea ce antreneaza stagnarea limfei si toxinelor acumulate; ne este de mare ajutor o terapie naturala ce ajuta la detoxifierea limfei, asociata cu exercitii fizice si drenaj limfatic, in paralel cu aplicarea de tratamente corporale adecvate.  
Toti dorim sa intarziem cat mai mult aparitia semnelor de imbatranire (si in special a celor externe...); este cazul sa adoptam o dieta bogata in vitamine, minerale, fibre, antioxidanti; sa ne hidratam corespunzator; sa ne respectam orele de odihna; sa facem cat mai multa miscare; sa luam, la recomandarea unui specialist, acele suplimente naturale care sa ne ajute in lupta cu radicalii liberi si cu ridurile; sa ne ingrijim cu atentie pielea prin utilizarea periodica a mastilor hidratante si regenerante, a mezoterapiei, a mastilor pell-off.
O atentie deosebita ar trebui acordata si psihicului nostru, echilibrului nostru emotional; sa invatam sa ne relaxam, sa meditam, sa efectuam zilnic exercitii de respiratie profunda; un om multumit, linistit, fericit, emana lumina si bucurie in jurul lui, o atitudine pozitiva ne ajuta enorm de mult pentru pastrarea sanatatii fizice si psihice.

Sa nu uitam niciodata faptul ca actionand asupra corpului nostru din interior reusim cu adevarat sa ne pastram starea de sanatate si tinerete pe termen lung; frumusetea bazata doar pe remedii estetice este trecatoare.
Nu trebuie neglijat nici faptul ca noi, femeile, ne-am dorit egalitate cu barbatii si trebuie sa fim in acelasi timp mame, sotii, angajate, gospodine, dar sa ramanem sanatoase, frumoase si atragatoare.
Ce facem insa cu timpul, cum putem imbina terapiile naturale de mentinere a sanatatii cu tratamentele faciale si corporale de succes care sa ne mentina tineretea si frumusetea corpului  si cu tehnici de relaxare si antistress?

Solutia v-o ofera Clinica de Medicina Naturista si estetica faciala si corporala Medica RD Esthetic; este locul unde terapiile naturale de detoxifiere, de stimulare a imunitatii, de prevenire a imbatranirii premature si a aparitiei diferitelor afectiuni se imbina in mod armonios cu terapiile facile si corporale care sa ne ajute in atingerea scopului nostru final, al femeilor de succes : o minte sanatoasa intr-un corp sanatos si frumos.

Dr. Ruxandra Constantina, medic specialist medicina familie, apifitoterapie, gemoterapie, biorezonanta, iridologie

Diana Tomescu, estetician 

PROGRAMARI LA TELEFON: 0734 410 417

Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER