miercuri, 26 septembrie 2018

Pentru o toamna de nota zece !

Vrei sa incepi toamna in forma maxima ? Sa nu mai ai probleme cu racelile specifice acestui anotimp sau cu suparatoarea alergie , cu astenia de toamna, cu durerile articulare trenante sau cu acutizarea unei gastrite sau ulcer? Sau poate ai nevoie de o cura de detoxifiere si de slabire cu ajutorul unei diete sanatoase si a unor produse naturale ?!


Ai grija de sanatatea ta si Nu mai urma tratamente naturiste culese de pe net sau din reclamele tv, apeleaza la ajutorul unui medic specialist apifitoterapeut!

Cura de imunizare, in special in cazul copiilor, trebuie recomandata si supravegheata de un medic!

Te asteptam la o consultatie medicala completa, urmata de recomandarea unei terapii naturiste personalizate si o dieta adecvata !

In plus, poti efectua o evaluare corecta a starii de sanatate cu ajutorul iridologiei si biorezonantei, fara ace, rapid si sigur !



Poti beneficia de :
-cura de imunizare (copii/adulti)
-terapia antistres
-terapie de detoxifiere
-tratamentul naturist al diferitelor afectiuni acute si cronice (raceli, alergii, bronsita, gastrita, ficat gras, astenie, insomnie, artrita, tulburari de circulatie periferica, migrena, obezitate, diabet, hipercolesterolemie)
-masaj terapeutic
-drenaj limfatic manual
-reflexoterapie
-echilibrare energetica

Toate recomandate de catre un medic cu experienta - Dr RUXANDRA CONSTANTINA, medic specialist  MF, apifitoterapie, naturopatie.




Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER