sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Top 5 metode care te ajuta sa slabesti !

Este foarte important sa ne simtim bine in corpul nostru, sa ne faca placere sa ne privim in oglinda.
Poti slabi in mod inteligent, fara restrictii alimentare drastice, numarare zilnica de calorii si fara sa te ingrasi din nou !




Stim cu totii ca putine lucruri sunt cu adevarat importante pentru satisfactia si fericirea unei persoane:
·        starea de sanatate
·        succesul, cu toate aspectele sale: material, social, professional
·        respectul fata de propria persoana (inclusiv fata de felul cum aratam)
·        felul in care societatea, comunitatea ne priveste si ne apreciaza

Dintre criteriile enumerate, cel putin 3 sunt influentate direct sau indirect de greutatea noastra corporala, respectiv sanatatea, cum ne simtin in propria piele si felul in care suntem priviti de cei din jur.


1.   Fa-ti un plan !
Este foarte important sa realizezi ca vrei cu adevarat sa slabesti; stabileste-ti obiective realiste, pe care le poti atinge; renunta sa mai crezi in oferte de genul “slabiti 1 kg pe zi” sau “garantat 100% pierdeti 10kg in 2 saptamani”, sunt nerealiste si periculoase; apeleaza de la inceput la ajutorul unui specialist, dupa care succesul e in mainile tale !
Orice e posibil, trebuie doar sa vrei cu adevarat!

2.   Dieta personalizata

·         Ai nevoie de un regim echilibrat si diversificat
·         Dieta trebuie sa-ti fie recomandata de un specialist, in functie de cauza care a dus la ingrasare- gena, dezechilibru al hormonilor  gastrointestinali, traume psihice, secundare altor afectiuni (Cushing, hipotiroidie).

·         Consuma multe alimente cu calorii zero si calorii negative: mere, prune, ananas, fructe padure, citrice, portocale, lamai, grapefruit, ceapa, usturoi, praz, salata, crucifere (conopida, broccoli, varza), gulie, telina, sfecla rosie, varza muraturi, castraveti, morcov, fasole verde, ruccola, sparanghel; de preferat  sa fie consumate, pe cat posibil, in stare cruda, proaspata, in salate, rase, zdrobite in sosuri ori in smoothie-uri.
·          Nu uita de fibre – utile sunt doar cele cu grad ridicat de vascozitate, pt ca induc senzatia de satietate, reduc apetitul si duc automat la o pierdere in greutate.

Nu apela la diete drastice, sunt absolut periculoase pt organism, fii atent la calitate si nu la cantitate ! Redu portiile !

3.   Bea ceaiuri

Trebuie sa asiguri o hidratare de aprox 2 l/zi, care include apa cu lamaie, la care poti aduaga ghimbir sau menta (ajuta la detoxifiere si la slabire); ceaiuri asiatice-pe langa cunoscutele ceaiuri verde, negru, include si ceaiul oolong (care instensifica arderea grasimilor) si ceaiul puerh (accelereaza metabolismul, imbunatateste digestia); se consuma 2-3 cani/zi, la 30 minute dupa masa;
Benefic este si ceaiul de soc, care inhiba apetitul alimentar, are efecte diuretic-depurative si detoxifiante, accelereaza digestia, 2 cani/zi sau tinctura din flori de soc , 1lingurita de 3 ori/zi. Ceaiurile se beau pe durata de aprox 30 zile, poti adauga bucatele de ghimbir, scortisoara.

Nu consuma ceaiuri  a caror compozitie nu o cunosti, provenite din tot felul de tari asiatice, care pot crea dependenta si genera reactii adverse!

Hidratarea e foarte importanta, iar ceaurile sunt un aliat in lupta cu kg in plus !


4.   Ia suplimente naturale

Aici este o adevarata   problema, deoarece piata acestor suplimente pt slabit este pur si simplu sufocata de produse (mai mult sau mai putin utile)  si invadata de tot felul de ceaiuri, capsule, tincturi  provenite din toate tarile lumii, care au in compozitie unele plante insuficient studiate sau chiar necunoscute in tara noastra.....

Un produs eficient ar trebui sa contina o combinatie de plante care intensifica metabolismul si arderea grasimilor, imbunatatesc digestia, au efecte depurative si diuretice (moderate), inhiba apetitul alimentar, scad pofta de dulce, echilibreaza la nivel psiho-emotional: soc, anghinare, papadie, frunze mesteacan, ghimbir, sofran, aloe vera, ghimpe, pir, extract portocala amar, de cassia nomame, Garcinia cambogia si Hoodia gordonii, ulei esential de lavanda, portocale, lamaie, scortisoara si menta; combina aceste plante cu extracte de fucoxanthina, CLA, chitosan, resveratrol,  chlorella, FOS, etc


Mare atentie, puteti sa va faceti mult rau utilizand produse necunoscute sau recomandate pe net, cereti ajutorul unui medic naturopat !

5.   In paralel
-fa cat de multa miscare puteti (miscare inseamna si urcatul/coboratul scarilor, mersul pe jos);
- efectueaza un set de 6 sedinte de reflexoterapie, ele ajuta la eliminarea toxinelor, intensificarea metabolismului, imbunatatirea circulatiei si digestiei
-apeleaza la ajutorul unui estetician care sa te ajute sa scapi de grasimea abdominala, de staza limfatica, de celulita prin: impachetari corporale pentru slabire,regenerare si fermitate -peeling corporal cu uleiuri esențiale, gel (alge, carnitina, cofeina, guarana) si masti corporale (Namol,Ciocolata); este bine de retinut ca aceste tratamente se fac in termocuverta sau tunel cu infrarosii , cu rezultate imediate.

Dca vrei sa revii la greutatea initiala, sa te simti bine in corpul tau, sa-ti faca placere sa te privesti in oglinda, cere ajutorul specialistilor de la Clinica Medica RD Esthetic pentru o slabire naturala cu remodelare corporala, fara infometare si restrictii inutile !







Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER