miercuri, 18 mai 2016

Alături de Praktiker România ofer o invitaţie la evenimentul lui Dr. Oz în România






Avem o casă şi o gradină frumoasă, pentru că avem grijă de ele şi, pentru că ne pasă, suntem atenţi le fiecare detaliu. Corpul nostru este casa sufletului. Dar oare avem grijă la fel şi de el?

Aşa cum, în casă şi în grădină reparăm imediat micile defecţiuni pentru a nu ajunge la reparaţii capitale, la fel ar trebui să facem şi cu corpul nostru. Trebuie să avem grijă permanent de el, să nu lăsăm o problemă minoră să se transforme în boală ori să se cronicizeze.

În ambele cazuri, investiţiile, materiale şi spirituale sunt la fel de importante pentru bunăstarea şi siguranţa noastră şi nu avem voie să le neglijăm! În casă, ne place să bricolăm, să reparăm şi să îmbunătăţim tot ce putem prin propriile forţe. La fel este şi cu organismul nostru. Depinde în primul rând de noi să îl păstrăm sănătos şi frumos, pe interior şi pe exterior, oferindu-i ceea ce are nevoie: alimentaţie naturală, odihnă, mişcare în aer liber, gândire şi atitudine pozitivă.

Tot noi îi stimulăm propriile capacităţi de regenerare şi vindecare. 

Praktiker România este promotor al ideii de schimbare în bine, pornind tocmai de la ideea că “Unele lucruri chiar merită schimbate”.
Astfel, Praktiker România vă oferă posibilitatea de a participa la unul dintre cele mai aşteptate şi mai interesante evenimente ale anului în România: “Du-ţi viaţa la următorul nivel”, eveniment susţinut de Dr. Oz, un cunoscut şi apreciat medic alopat şi naturist, care este promotorul unui stil de viaţă sănătos, pentru minte şi trup.

Eu şi Praktiker avem o invitaţie pentru tine. Câştigătorul are şansa de a-l cunoaşte live pe Dr Oz.
Societatea este dominată de stres, cu toţii suntem suprasolicitaţi fizic, psihic, emoţional şi, pentru că stresul influenţează decisiv, în mod negativ desigur, durata şi calitatea vieţii noastre, am vrea să ştim:
„Cum ai reuşit în ultima lună să învingi stresul şi să-ţi păstrezi buna dispoziţie?”

Astept raspunsul si comentariile tale pe blog !  Raspunsul cel mai motivant pentru o intalnire cu Dr. Oz va castiga!

  1. Kelemen Mihaela19 mai 2016 la 10:54

    Buna ziua,
    Am reusit sa inving stresul, petrecand timpul cu oameni fericiti, multumiti, ma incarc de energie pozitiva folosindu-ma de puterea naturii, si nu in ultimul rand, urmaresc de ani de zile, emisiunile Dr.OZ, care reprezinta pentru mine un mod de destresare fizica si psihica.
    Cu drag,
    Mihaela Kelemen

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt o persoana activa, corporatista, iar stresul la servici Face parte din viața mea, ceea ce, pana la un moment da, înseamnă provocare si este ok. Problema este ca de cele mai multe ori, iau stesssul cu mine acasa. Eu am gasit modalitatea de a ma relaxa si de uita de deadline-uri si probleme; am o orga electronica si in fiecare seara ascut muzica si încerc sa cant.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu reușesc sa na relaxez decât in concediu, as vrea sa încerc tehnici relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place sa ma uit la televizor de cum vin acasa. Dar ma uit doar la emisiunile muzicale, de călătorii si cele medicale explicate pe întelesul tuturor asa cum este emisiunea Dr. Oz

    RăspundețiȘtergere
  5. Relaxare, un cuvant greu de definit in societatea actuala; eu alerg in fiecare zi in parc, ma ajuta sa diminuez nivelul de stres si sa adorm mai bine...cat despre buna-dispozitie, asta vine din interior !

    RăspundețiȘtergere
  6. simona stamate19 mai 2016 la 18:50

    stresul e creat de noi, de dorinta noastra extrema de a face totul perfect, de a fi perfecti, ceea ce nu este posibil; deci eu nu sunt stresata, incerc sa nu imi depasesc propriile puteri si posibilitati; si ma plimb in fiecare zi, macar 15-20 minute

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma simt foarte bine atunci cand fac ce imi place, pentru mine munca cu oamenii ma relaxeaza si ma energizeaza; iar in timpul liber o cafea sau un ceai cu prietenii ma bine-dispune intotdeauna !

    RăspundețiȘtergere
  8. Nimic nu se compara cu o iesire in natura, calm, aer, ne incarcam pozitiv , ne relaxam, uitam de stres si de nimicurile vietii cotidine. Natura este mareata !

    RăspundețiȘtergere
  9. Incer sa ma destresez gradinarind in fiecare zi; contactul cu pamantul, cu florile atat de frumoase pe care le am in gradina mea, reprezinta o cura de oxigen care imi face bine si fizic si mental .

    RăspundețiȘtergere
  10. Carmen Ionescu21 mai 2016 la 10:44

    m-am debarasat de stress renuntand definitiv la televizor si am acordat maxim de atentie copilului meu, cu care imi petrec cel mai mult timp, ma joc cu el, ma plimb, gatim impreuna, vizionam filme, si viata este minunata !

    RăspundețiȘtergere
  11. lucia constantin22 mai 2016 la 16:30

    viata in zilele noastre este un stres continuu, servici, copii, cumparaturi, sofat, toate ne suprasolicita; depinde doar de perceptia noastra sa le privim ca pe ceva normal si sa nu facem o drama din fiecare lucru marunt. si daca nu mai putem, ne luam o pauza !

    RăspundețiȘtergere

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER