sâmbătă, 9 martie 2019

Medicina naturista vs Medicina clasica ?!



  •  Medicina moderna inseamna o convietuire intre medicina clasica si medicina naturista, utilizarea celor mai bune medicamente si suplimente naturale cu beneficii sigure pentru sanatatea pacientului.



  • Conditia de baza este ca medicina, fie ea alopata sau naturista, trebuie practicata doar de medici adevarati, cu pregatire in diferite specialitati, inclusiv apifitoterapie.


Credeti ca trebuie sa fie o lupta continua intre cele 2 forme ale medicinii ? Credeti ca una este alternativa sau complementara alteia?

  • NU, amandoua au la baza cunoasterea profunda a corpului omenesc (sub toate aspectele lui-fizic, psihic, emotional), amandoua sunt puse, in primul rand, in slujba pastrarii starii de sanatate, stimularii capacitatilor proprii de aparare ale organismului uman, dar si ameliorarii bolilor; amandoua trebuie sa trateze OMUL ca pe o entitate complexa.



  • Medicii care practica cele doua tipuri de medicina NU trebuie sa fie intr-o continua concurenta, pentru ca actul medical este pus in slujba omului! Sa nu uitam ca si medicii naturisti au pregatire medicala clasica, urmata de obtinerea unor competente.


  • Aceasta permanenta disputa, ca si lipsa unei legislatii corespunzatoare in ceea ce priveste medicina naturista a permis"proliferarea" unei noi clase de terapeuti-cei fara nici o pregatire medicala, care isi permit sa puna diagnostice, sa recomande tratamente, sa combata parerile unor medici specialisti !
  •  De ambele parti s-a ajuns la extreme inacceptabile, negam proprietatile terapeutice certe ale unor plante-dovedite prin studii clinice- sau incercam sa tratam meningite si apendicite cu plante !!!!



🔺NU mai urmati sfaturile postate pe Internet, bloguri, nu mai cumparati suplimente (fie ele si naturale) dupa reclama facuta de diferite "vip"-uri, ele nu reflecta calitatea produsului!


Omul, bolnav sau sanatos, trebuie informat CORECT de catre SPECIALISTI, in ultima instanta decizia ii apartine !

🔻🔻Obtine o consultatie medicala corecta, un tratament naturist personalizat la Cabinetul de terapii naturiste Dr. Ruxandra Constantina, medic specialist medicina familie, apifitoterapie,  0734 410 417






Sursa foto: aici si aici



Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER