joi, 30 mai 2013

OBEGRASS - Aliatul tau pentru mentinerea siluetei si sanatatii!


Una dintre principalele probleme ale vietii noastre il reprezinta vesnica LUPTA cu kg in plus. Lucru valabil in special pt noi, femeile, dar si barbatii sunt interesati de acest subiect, desi multi nu vor sa recunoasca ca.......au ceva burtica ! Sa nu uitam ca aceasta grasime abdominala este cea mai rea, inseamna risc de boala cardio-vasculara, de diabet zaharat, de dislipdemii....si lista poate continua.

Ma opresc insa aici si va ofer o solutie viabila si la indemana: un produs care ne ajuta sa ne pastram greutatea in limite normale, sa revenim la silueta dorita; in plus, este de un real folos pentru reglarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei- doi aliati nedoriti ai kg in plus- in conditiile in care mai mult de 50% din populatia Romaniei sufera de constipatie din cauza unui regim alimentar nesanatos, sarac in fibre, dar bogat in proteine si grasime animale!
Sanatatea incepe si se sfarseste la nivel intestinal, deci mentinerea unei digestii optime si a unui tranzit intestinal normal sunt doua conditii absolut necesare.   

Acest produs contine:
  • fibre de origine vegetale (FOS) - aceste fructooligozaharide mentin echilibrul florei intestinale saprofite, adica acele bacterii care sunt indispensabile unei bune imunitati la  nivel intestinal si general, care imbunatatesc digestia, combat meteorismul; totodata realizeaza o profilaxie eficienta contra cancerului de colon, o alta afectiune cu o incidenta din ce in ce mai crescuta, inclusiv in randul populatiei tinere.
  • fibre de origine animala (chitosan extras din cochilia unor crustacacei) care se leaga de lipidele din alimente, cu care formeaza o molecula nedigerabila care se elimina ca atare prin scaun
  • vitamina C, care mentine stabilitatea acestei molecule insolubile.
  • resveratrol, extras din strugurii rosii, cu efecte antioxidante remarcabile; de asemenea, ajuta la eliminarea apei si toxinelor acumulate in tesuturi, favorizeaza circulatia periferica, fluidifica sangele, proprietati  deosebit de benefice in aceasta perioada a anului in care caldura ne da batai de cap si ne creeaza diferite probleme de circulatie.

Un alt element important este actiunea sinergica a acestor componente ale produsului Obegrass; se potenteaza reciproc, ajuta la normalizarea valorilor colesterolului si trigliceridelor sanguine (alti factori de risc, alaturi de grasimea abdominala pentru afectiuni cardiace, vasculare, metabolice), au efecte imunostimulatoare si antioxidante care combat actiunea nociva a radicalilor liberi asupra organismului, atat la nivelul pielii (aspect mat, nesanatos, cu pierderea elasticitatii si fermitatii pielii, cu aparitia de pete pigmenatre si a temutelor riduri), cat si in interior, prevenind imbatranirea prematura, bolile cardio-vasculare, afectiunile degenerative si chiar temutul cancer.
Administrarea presupune dizolvarea unui plic de Obegrass intr-un pahar mare cu apa, care se bea cu aprox 20-30 minute inainte de masa, de 2-3 ori/zi, timp de minim 3 luni.

Sa nu uitam ca secretul unei siluete de invidiat inseamna mentinerea unui stil de viata sanatos, cu adoptarea unei alimentatii cat mai naturale, in care sa predomine legumele si fructele in stare proaspata, cerealele integrale, uleiurile presate presate la rece, semintele oleaginoase, proteina animala de calitate (peste, oua, branza),   hidratare corespunzatoare, efectuarea de miscare zilnic, respectarea orelor de odihna, echilibru la nivel psihoemotional, in asociere cu Obegrass !



Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER