joi, 1 noiembrie 2018

Previne in loc sa tratezi !


De ce sa previi in loc sa tratezi?

In societatea actuala, poluata, stresata si stresanta, calea de la sanatate la boala e tot mai scurt!!

Teoretic stim cu totii ca preventia este cel mai bun medicament, insa in realitate suntem foarte putini cei care facem ceva in acest sens.
Ne-am obisnuit sa ajungem la medic doar cand suntem bolnavi, pentru a primi un diagnostic si medicamente....tot mai multe medicamente. Insa cel mai bun medicament ramane preventia.



Principalele boli cronice ale secolulului nostru – imbatranirea prematura, bolile cardio-vasculare (hipertensiune, ateroscleroza, cardiopatie), bolile neurodegenerative (Parkinson, Alzheimer), reumatismul, depresia si chiar si cancerul ar putea fi prevenite printr-o informare corecta si timpurie. Da! Ati citit bine. Toate aceste boli pot fi prevenite.

Stiu, de cele mai multe ori avem scuza ca timpul e tot mai scurt, ca suntem foarte ocupati etc. Este foarte important sa cunoastem inca din perioada de tinerete care sunt partile slabe de aparare ale organismului nostru, ce predispozitii genetice mostenim, la ce afectiuni suntem predispusi din cauza stilului nostru de viata. 


Si chiar daca va aflati printre persoanele active, care nu au nicio problema de sanatate, iata ce informatii puteti descoperi la consultatiile periodice pentru preventie

- prezenta toxinelor (metale grele, radiatie electromagnetica, pesticide, nicotina)
- deficitul unor vitamine si minerale, a antioxidantilor
- starea de hidratare a organismului, prezenta hipoxiei, pH
- starea diferitelor organe si aparate (SNC, cardio-vascular, respirator, osos)
- predispozitiile mostenite de la parinti (atentie, mostenim predispozitia si nu boala)
- partile slabe si cele puternice ale organismului
- gradul de intoxicare (cu toxine endo si exogene)
- circulatia periferica si centrala, circulatia limfatica
- informatii despre capacitatea de recuperare dupa o boala
- starea psihica (tendinta anxietate, depresie, astenie etc)

Numai cunoscand cat mai multe despre predispozitiile noastre putem preveni aparitia unor dezechilibre, afectiuni; sau daca boala s-a declansat deja, putem afla din timp ce masuri sa luam pentru a preveni aparitia complicatiilor.

Sanatatea si boala sunt doua notiuni care depind foarte mult de noi, de stilul nostru de viata.
Bineinteles ca avem si vom avea nevoie de doctori,  dar este foarte important sa fim constienti ca cel mai bun medicament este PREVENTIA, iar acest lucru depinde de noi, trebuie doar sa fim corect informati.

FII UN OM INFORMAT ! Afla din timp la ce afectiuni esti predispus si care sunt cele mai bune terapii naturiste pentru tine, pentru o buna sanatate fizica si psihica! Programeaza-te acum la un test rapid si neinvaziv de Iridologie si Biorezonanta !  


Dr. RUXANDRA CONSTANTINA
Medic specialist medicina familie, medicina generala, apifitoterapie, biorezonanta, iridologie
Cabinet consultanta naturopata 0734 410 417


Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER