sâmbătă, 23 septembrie 2017

Toamna de nota 10

Vrei sa incepi toamna in forma maxima ? Sa nu mai ai probleme cu racelile specifice acestui anotimp, cu astenia de toamna, cu durerile articulare sau cu acutizarea unei gastrite sau ulcer? Sau poate ai nevoie de o cura de detoxifiere si de slabire cu produse naturale ?!Nu mai urma tratamente naturiste culese de pe net, apeleaza la ajutorul unui medic specialist apifitoterapeut!

Cura de imunizare, in special in cazul copiilor, trebuie recomandata de un medic!

Te asteptam la o evaluare corecta a starii de sanatate cu ajutorul iridologiei si biorezonantei, o dieta adecvata plus un tratament naturist personalizat ! 

Poti beneficia de :
-cura de imunizare (copii/adulti)
-terapia antistres
-terapie de detoxifiere
-tratamentul naturist al diferitelor afectiuni acute si cronice (raceli, alergii, bronsita, gastrita, ficat gras, astenie, insomnie, artrita, tulburari de circulatie periferica, migrena, obezitate, diabet, hipercolesterolemie)
-masaj terapeutic
-drenaj limfatic manual
-reflexoterapie
-echilibrare energetica

Toate recomandate de catre un medic cu experienta - Dr RUXANDRA CONSTANTINA, medic specialist  MF, apifitoterapie, naturopatie, alaturi de echipa de specialisti ai Clinicii Medica RD (terapie anti-aging, terapii corporale si faciale, reflexoterapie) !

 Programari la 0734 410 417


Trimiteți un comentariu

Adaugare comentariu

Tasteaza cuvantul cheie dorit si apasa ENTER